Kapcsolat

Üzemeltető:
Noszvaji Táj- és Falugazda Nonprofit Kft 

Székhely: 
3325 Noszvaj, Kossuth út 1.

Telefon

+3630/190-5087

E-mail:
noszvajkft@gmail.com

Megosztás

Minden évszakban

Télen Noszvajon

Télen Noszvajon

Noszvaj négy évszakos! Fehér csipkedíszben az erdő, a kertek, befagyva a síkfőkúti tavak, harapni lehet a levegőt. Kirándulni, túrázni, múzeumba menni lehet- csak hát fel kell öltözni! De milyen jól esik utána a forralt bor, a forró gyógytea, a forró levesek, sültek! Rendezvénnyel februárban Bálint-napon, a Téltemetőn, novemberben Márton-napon várunk.

tovább

Ősszel Noszvajon

Ősszel Noszvajon

Szeptember elején még lekvár illat lengi be a falut, fanyar levélszag némi körtével, birssel. Zörögnek a levelek a talpunk alatt, elszédítenek az erdő színei- most a legszebb! Befűtjük a kemencéket, kinyitjuk a porták kapuját: Kemencés Napra várunk, BirsÜnnepre, Márton-napra.

tovább

Nyáron Noszvajon

Nyáron Noszvajon

Kánikulában piheg az egész ország, de nálunk a síkfőkúti hűs fák alatt fellélegezhetsz, fokokkal van hűvösebb. Nyári programjaink zenések és estiek, különlegesek a természet lágy ölén: Síkfőkúton várunk táncolni, fröccsözni/sörözni/utcabálozni. Augusztus utolsó szombatján pedig a Gazdaházba a híres-nevezetes Szilvanapra.

tovább

Tavasszal Noszvajon

Tavasszal Noszvajon

Csörgedeznek a források, patakok, koncerteznek a madarak, friss föld szagát fújja be a tavaszi szél, virágoznak a gyümölcsfák- tavasszal kirándulj, túrázz, nézd meg, mi sül a kemencében. Húsvét előtt kitisztítjuk a forrásainkat: Forrástúra 2019.04.06. A nyüzsgő falu híveit tavasszal Téltemetőn, húsvétkor tojásvadászattal, vendégvárással és Tájházak Napján várjuk.

tovább